2017. ápr 19.

DE!

írta: Szfira
DE!

(Hánykolódom az internet pocsolyában. Nézőpont kérdése hogy elegánsan fuldoklom vagy lubickolok benne).

Aszondja Soros ügy CICU nem is volt. DE!Jöttek mindenhonnan bérencek meg fizetett köcsögök oszt ők izélnek itt.

Erre a másik ugyanazt mongya de Orbáncról. Jöttek ilyen fizetett köcsögök oszt ök csinyálják. Ja. Gyerekek a homokozóban szórják egymásra a homokot. Mondaná Hofi: "Jött a csősz oszt mindenkit kizavart az erdőből!"

De sehol nem van egy csősz se. Ha vóna egy vén bajszos dadus, de még az se!

DE!

A világ Nem!-ből és De!-ből áll. DE! Ezzel jól elvannak. Nem vagyunk állatok higgyétek eztet el nekem.DE! (a direk nyelvezet szándékos. Vagy de!) Mért nem? DE! Mert az állatvilágban eztet a pogrémát már régen lerendezték vónna. 

A lett vón hogy az egyik szarvas megsebezte vón a másikat az meg megadta vóna magát oszt a nő most nem az övé! DE! Akko mi van? Vár a sorára aztán kész. Most, ha az állatoknál vón internet má régen kihaltak vóna. Írnák az okoska telefonnyukba hogy:-Nem!Plutty. De! Plutty. Halálhörgés, siralom.... -Nem! De!

Mennének a tévébe, meg ha nem jó ,csinyálnának másik tévét maguknak, a sok nőstény meg nézné oszt szavaznának mikor mán kinézték magukat. Nem vónának mán egyse.DE! Pon illyen hülyék vagyunk mink emberek. Mi egy ismeretlen faj vagyunk akik mink magunkat hoztuk létre oszt nem tuggyunk vele mit kezdeni! Aztat nem hiszem hogy az UFÓK csinyáltak, mert az UFÓK iylet nem csinyálnak. DE! Honnét tudom. Mert én nem vagyok ÚFÓ, és nem is akarok az lenni. Az egy hülyeség. A meg a másik hogy isten csinyált. Isten se csinyál ilyet.DE! Onnét tudom hogy isten se vagyok.DE! Ha az vónék vagy UFÓ biztos tudnám, de nem tudom na! Ez a világ nem is nincs.DE! Mér nincs. Mer nincs benne semmi csak Nem! meg De!

NEM?

DE!

 

Szólj hozzá